Sharing is caring!

Drie soorten dekking voor begrafeniskosten

Er is geen standaard type uitvaartverzekering. De term ‘uitvaartverzekering’ beschrijft elke verzekeringspolis of ander juridisch contract dat is aangeschaft met het oog op het bieden van definitieve kosten. De hoogte van de dekking van de uitvaartverzekering is afhankelijk van hoeveel u wilt dat de uiteindelijke kosten worden gekost. In de meeste staten zijn alleen levensverzekeringsagenten en begrafenisondernemers bevoegd om een ​​begrafenisbeleid te schrijven.

Variaties variëren van traditionele levensverzekeringen tot polissen of overeenkomsten die alleen begrafeniskosten dekken:

Levensverzekering met familielid als begunstigde

Veel mensen die al een traditionele levensverzekering hebben, kopen eenvoudig genoeg om begrafeniskosten op te nemen. Maar als u geen levensverzekering hebt, kunt u een einddekkingsverzekering afsluiten met de bedoeling om de opbrengst te gebruiken om begrafeniskosten te dekken. U kunt een familielid als uw begunstigde benoemen en uw uitvaartplan met hen bespreken.

Levensverzekering met begrafenisondernemer genoemd als begunstigde – Een rouwcentrum kan een klein hele leven beleid met een contract voor begrafenisdiensten omvatten, met de eis dat de begrafenisondernemer de begunstigde van het beleid is. Op deze manier betaalt u voor een deel of al uw begrafeniskosten met behulp van een levensverzekering waarvoor u betaalt – en de uitkering bij overlijden gaat uitsluitend naar de begrafenisonderneming – niet naar uw familie.

Pre-need contract met begrafenis thuis – Een pre-need contract omvat vaak de begrafenis plot, graf marker, kist of urn, balsemen of crematie, bloemen en uitvaart auto’s. Sommige beleidsmaatregelen geven mogelijk niet aan waarvoor de overlijdensuitkering kan worden gebruikt. In dat geval kan het geld worden gebruikt, maar beslist de begunstigde. Ook kunt u de Online Uitvaartpolis bekijken

Het betalen voor een uitvaartverzekering

Afhankelijk van het type beleid of contract dat u koopt, kunt u één betaling, eenmalige betaling of doorlopende maandelijkse betalingen ontvangen. Een contract met een uitvaartcentrum zal waarschijnlijk een betalingsplan bevatten.

Uw dekking kan bepalen welk soort betalingsschema u heeft:

Single-premium beleid – Zodra u de forfaitaire som hebt betaald, hebt u onmiddellijk dekking voor de volledige overlijdensuitkering. Als je ouder bent dan 70, krijg je mogelijk alleen een eenmalige betalingsoptie aangeboden.
Graded death benefit – Dit betekent dat het dekkingsbedrag in de loop van de tijd toeneemt. Als u kiest voor een vijfjarig betalingsbeleid, heeft u mogelijk een overlijdensuitkering van 30 procent van het nominale bedrag in het eerste jaar, 70 procent het volgende jaar en 100 procent daarna.

Traditioneel beleid voor het hele leven – Het dekkingsbedrag blijft hetzelfde zolang u de premies betaalt, maar de dekking eindigt als u stopt met betalen.

Tips voor het overwegen van een uitvaartverzekering

  • Bepaal of u levensverzekeringen of andere besparingen hebt die kunnen worden gebruikt voor begrafeniskosten.
  • Koop geen dekking die niet essentieel is.
  • Bekijk de wetten van uw staat op de pre-need verzekering voordat u een planner bij een uitvaartcentrum ontmoet.
  • Bespreek een begrafenisbeleid met je familie en advocaat.
  • Onderzoek verschillende bedrijven en opties.Vergeet niet dat verzekeringspolissen een “free-look” -periode hebben. Deze periode van 30 tot 60 dagen geeft u recht op herziening van uw polis en annuleert deze zonder kosten als u dit niet goedkeurt.
De uitvaartpolis online dekken met verschillende verzekeringen.