Sharing is caring!

Bespaar op je energie en voorkom dat warmte wegvalt

Door te voorkomen dat warmte door ongewenste openingen ontsnapt, kunt u tot £ 50 per jaar besparen. Bekijk de volgende gebieden: Windows Gebruik tochtvrije strips rond het frame. Borstelstrips werken beter voor schuiframen. Deuren Gebruik tochtstrips voor openingen rond de randen en penseel- of scharnierende tocht-tochtstrips aan de onderkant van deuren. Schoorsteen en open haard Als u uw open haard niet gebruikt, gebruik dan een opblaasbaar kussen om de schoorsteen te blokkeren of plaats een kap over de schoorsteenpot. Je kunt natuurlijk ook energie vergelijken op site zoals https://beste-energievergelijker.com of klik hier om energie vergelijken gemakkelijk te maken

Let op je vloer bij het isoleren van energie

Vloerplanken en plint Vloerplanken moeten verplaatsen, gebruik daarom een ​​flexibel vulmiddel op siliconenbasis om de gaten op te vullen. Loftluiken U kunt voorkomen dat hete lucht ontsnapt door tochtstrips te gebruiken. Heeft u al grote tochtige gebieden gerepareerd? Overweeg kleinere gaten die lucht binnenlaten, zoals sleutelgaten en brievenbussen.

Lees in de handleiding

Lees meer in onze handleiding voor het opstellen van proefdrukken. 5. Kies energiezuinige apparaten: bespaar tot £ 239 Als u een apparaat vervangt, kunt u uw elektriciteitsrekening verlagen door het meest energiezuinige model te kiezen. De bedrijfskosten voor wasmachines variëren bijvoorbeeld tussen £ 20 en £ 100 per jaar. In al onze laboratoriumtests onthullen we de jaarlijkse bedrijfskosten voor elk groot apparaat, van tv’s tot koelkasten. U kunt de resultaten van onze tests gebruiken om uit te zoeken hoeveel apparaten moeten worden gerund en welke apparaten het goedkoopste zijn.

Kies voor energie efficiënte modellen

Het kiezen van de meest energie-efficiënte modellen kan resulteren in een jaarlijkse besparing van ongeveer £ 80 voor een wasmachine, £ 70 voor een wasdroger en £ 89 voor een koel-vriescombinatie. En ons onderzoek toont aan dat het ruilen van deze keukenapparatuur voor energiebesparende apparaten u tot £ 239 per jaar kan besparen. Heeft u al een energiebesparend apparaat?

Bekijk onze energiebesparende tips voor meer manieren om energiekosten te besparen. 6. Koop een nieuwe ketel: bespaar tot £ 652 per jaar Het vervangen van een oude gasketel met G-rating die geen bedieningselementen heeft met een nieuw condensatiemodel, inclusief een programmeerapparaat, kan tot £ 652 per jaar inkorten van de gasrekening van een typisch huis. Maar een nieuwe ketel is duur en kost ongeveer £ 3.000 als u de installatie opneemt. Dus als geld besparen uw prioriteit is, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om uw boiler te vervangen tot het economisch herstel voorbij is.

Is op energie besparen tegenwoordig nog moeilijk?