Sharing is caring!

Je staat op het punt nog eens $ 1 in rekening te brengen voor een ijsthee op uw beste creditcard. Dat is de derde keer deze week. Je denkt dat het makkelijker is om een ​​paar kaarten in je portefeuille te dragen dan een handvol contant geld en munten. Tuurlijk, kaarten zijn minder omvangrijk, maar contant betalen betekent dat je je over een maand geen zorgen hoeft te maken over je tabs met ijsthee. Ga direct aan de slag op het spaarprogramma van Spaarbuidel.

Betaalt u met contant geld echt gemakkelijker dan met een creditcard?

We denken van wel. Maar het onderwerp van het gebruik van contant geld versus creditcard is een hot item. Mensen gebruiken veel populaire excuses om een ​​kaart bij te houden, maar we kopen er geen van.

Excuseer 1: Ik blaas al mijn geld door, want ik heb geen controle over mezelf.

Onze reactie: kinderen doen wat goed voelt, maar volwassenen bedenken een plan en volgen het. Dus wees een volwassene – maak een plan voor je geld en blijf erbij. Ongedisciplineerde uitgaven zijn vaak een symptoom van een groter probleem. Beheers uw uitgaven, en u kunt ook andere delen van uw leven beheren.

Excuus 2: Ik kan geen geld terugvorderen als iemand mijn handtas of portemonnee steelt.

Onze reactie: Paulette de zakkenroller heeft geen paranormale gaven (ondanks haar super-schurknaam), dus ze weet niet dat je rondloopt met $ 300 geld in je portemonnee. En zelfs als ze dat deed, is het niet het geld dat je terug wilt hebben. Het zijn de uren die je besteedt aan het opzeggen van kaarten, het wijzigen van accountnummers en het opruimen van je creditcard-puinhoop. Geloof ons, je wilt liever dat iemand je geld steelt dan je identiteit.

Excuus 3: ik kan geen contant geld gebruiken om online te reizen. Creditcards zijn alleen eenvoudiger voor het boeken van reizen.

Onze reactie: twee woorden voor u: betaalpas. Online reizen is een van de grootste excuses in de cash versus credit card discussie. Maar aan het eind van de dag is betalen met een betaalpas online net zo veilig als het gebruik van een creditcard. En het is de enige (bijna) dezelfde als contante betaling die we goedkeuren. Ga je gang en gebruik je bankpas om een ​​hotelkamer te reserveren of een vliegticket te kopen, maar betaal contant geld voor je maaltijden wanneer je op reis bent.

Excuus 4: contant geld is zo omvangrijk en rommelig, en al die losse veranderingen gaan gewoon verloren.

Onze reactie: het organiseren van uw geld en munten is net zo eenvoudig als het gebruik van het enveloppesysteem en een eenvoudige pot die in de bekerhouder van uw auto past. Het geld blijft perfect georganiseerd en de munten verzamelen zich netjes totdat je klaar bent om ze in dollars te veranderen! Als je je afspeellijst kunt ordenen, heb je wat nodig is om je deeg te ordenen.

 

Kun je gemakkelijk gebruik maken van een creditcard?