Sharing is caring!

Prachtig display dat je moet zien om te geloven

De Galaxy S7 brengt het 5.1-inch scherm van de S6 terug met dit Quad HD-scherm. Ja, het is ongelooflijk, maar het onderzoek en het werk dat Samsung op hun nieuwe beeldschermen heeft gezet, wordt echt benadrukt in het scherm van de S7 Edge dat er echt uitspringt, opnieuw met een Quad HD-resolutie op een ongelooflijke 5,5-inch. Het eerder genoemde onderzoek en de Super AMOLED-technologie van Samsung zijn duidelijk vanaf het moment dat het startscherm verschijnt. Kleuren zijn scherp en gedefinieerd, terwijl donkere kleuren, bijvoorbeeld zwart, zoveel dieper zijn. Er is ook een nieuwe altijd-aan-schermfunctie, die u constant op de hoogte houdt van meldingen en slechts 1% van de batterij per uur verbruikt – dit werkt met name goed op de letterlijke kant van de S7 Edge-variant.

De smartphone-camera opnieuw ontwerpen voor alle omstandigheden

De camera is zoveel beter, wat een verbetering … maar ik weet wat je allemaal denkt “Oi, mobiele telefoons direct! De Samsung Galaxy S6 heeft een 16MP camera en de S7 heeft een 12MP camera, hoe kan dit mogelijk beter ?! “

Het antwoord is simpel, je zou een 100 MP camera kunnen maken en het op een telefoon meppen, maar als je niet over de materialen en technologie beschikt om de functie te ondersteunen en er een back-up van te maken, is het slechts een cijfer!

… oké, dus misschien is dat technisch gezien niet de juiste analogie – maar heb je je ooit afgevraagd waarom het bereik van de iPhone nooit heeft geduurd met de 21MP-camera van de Sony Xperia Z5? Simpelweg, dat hoeven ze niet! Samsung heeft hetzelfde initiatief genomen, dus wat brengen ze naar de tafel in plaats van 16 MP? Samsung is in wezen helemaal opnieuw begonnen, want de S7 en S7 Edge zijn de eersten die ooit Dual Pixel-sensortechnologie hebben gehad, die zich direct richt en de snelste op de markt maakt! Er is ook een nieuwe en verbeterde super heldere f / 1.7 lens. Met de f / 1.7 lens zijn uw gemiddelde foto’s scherper, duidelijker en gedetailleerder dan ooit, inclusief de 16MB camera op de S6, die 4 MP meer heeft dan de S7 & S7 Edge. De missie van Samsung om situaties met weinig licht te verbeteren is ook volledig mogelijk met deze nieuwe camera-upgrade. De camera aan de voorkant is 5 MP, dus selfies en video-oproepen zijn vol van kwaliteit! Wij weten het wel als we weer een mobiele telefoon kopen in 2018.

Onder de motorkap

De Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge zijn in maart 2016 op de markt gekomen als een van de krachtigste smartphones ter wereld. De verbazingwekkende nieuwe octa-core processor zorgt ervoor dat games, apps en internetten ongelooflijk snel en zonder vertraging verlopen, ongeacht hoeveel apps je open hebt staan. Er is ook een enorme hoeveelheid RAM van 4 GB, wat betekent dat je kunt schakelen tussen verschillende apps zonder de prestaties te verminderen, en het meeste kunt halen uit het Android Marshmallow 6.1 OS, dat in de telefoon is geïnstalleerd. Voor het S7-assortiment heeft Samsung de microSD-kaartsleuf gekocht, die tot 200 GB aan extra geheugen voor foto’s en video’s biedt – wat u maar wilt!

Mijn Nieuwe Galaxy S7 is helemaal te gek