Sharing is caring!

Het is elke zomer weer raak: een enorme verkeersdrukte op de wegen en heeft dat voor een groot deel te maken met de vele vakantiegangers die  voor een paar dagen of zelfs weken even eruit willen trekken. Ook de wegen die naar Schiphol leiden zitten natuurlijk ook vol en is het begrijpelijk dat er flink gebruikt zal worden van de parkeermogelijkheden daar, tegenwoordig kun je namelijk kiezen voor het korte parkeren of lang parkeren op schiphol.  Gelukkig zijn er altijd een ruim altijd mogelijkheden beschikbaar en komt dat mede door het groot aantal parkingaanbieders. Als je een goede vergelijking wil maken raden we je aan om eens op https://www.schipholparking.nl/ te kijken.

Zorg er toch voor dat je op tijd een plek reserveert

Ondanks het ruim aanbod, is het tijdens de zomer aardig druk op Schiphol en is het reserveren van een plek ruim vooraf altijd een goed idee. Dat kost je ook geen moeite omdat alles online via de website van zo een aanbieder te regelen is. Ga daarbij niet gelijk met de eerste de beste in zee, maar trek ook wat minuten uit om een vergelijking te maken. Men probeert nu eenmaal zoveel als mogelijk klanten naar zich toe te trekken. Zo worden er kortingen gegeven waarbij zij die vroegtijdig een reservering plaatsen, altijd het meest van kunnen genieten. Bovendien ben je na het plaatsen van zo een reservering er ook zeker van dat er een plek beschikbaar zal zijn en weet je vooraf welke route je moet nemen naar Schiphol. Niet meer zoeken dus en begint de vakantie zo ook gelijk met een ontspannend gevoel.

Daar kan je nog een schepje erbij doen

Zomer geldt als het seizoen waarbij het brengen van een bezoek aan vele bezienswaardigheden nu eenmaal het best uitvalt en maakt men er daarom ook vaak van de gelegenheid gebruik om Amsterdam en omstreken te bezoeken. Dat kan zonder moeite worden gecombineerd met de reis naar het buitenland. Zo bevinden er zich vele hotels in de nabijheid van Schiphol en zijn ze er helemaal op berekend om een kamer te bieden voor het groot aantal bezoekers in de zomer. Die maken gebruik van alle hotelfaciliteiten en kunnen vanuit het hotel al binnen de kortste tijd zelf naar Amsterdam rijden. Wat dit alles zo nog aantrekkelijker maakt, is dat de auto na verblijf in het hotel daar geparkeerd mag staan tot je weer terug bent van jouw reis uit het buitenland. Eventueel kan je daarna weer tot rust komen in het hotel om vervolgens huiswaarts te keren. deze park, sleep and fly optie is populair onder gezinnen en zorgt er ook voor dat de hele vakantie minder vermoeiend zal zijn.

Of het nu op de parking van één van de vele aanbieders op Schiphol zal zijn of gewoon bij een hotel in de omgeving, wie in de zomer naar Schiphol gaat met de auto, hoeft zich geen zorgen te maken om het vinden van een parkeerplek. Vanwege de drukte in die periode wordt het wel aangeraden om op tijd een plek te reserveren en zo ook nog te genieten van de vele kortingen die er worden aangeboden.

Parkeren in de zomer Schiphol